Geruchten op Reis New York

Beste tijd met het jaar in New York


New York kan zijn ons stad wegens alle seizoenen in een lente en een herfst is dit met haar milde temperaturen en prachtig kleurcombinaties dit meest bestemd om buiten te lopen. Zeker is ons stedentrip naar New York ook in een zomer, betreffende zijn vele openluchtfestivals, een inspanning waard. En ingeval ons betreffende een winterse sneeuwstormen de stad teistert, bestaan de geweldige musea volmaakt teneinde je dag te vullen. Een doorsnee temperaturen lopen uiteen van -2 °C in januari tot 30 °C in juli.


Zwerven tot Hotels New York


Vanuit Europa kan jouw op verscheidene luchthavens betreffende New York vliegen, bijvoorbeeld Newark (EWR) en John F. Kennedy (JFK). Binnenlandse vluchten landen over het meestal op de luchthaven Laguardia (LGA). Maak eenmaal aangekomen in een plaats gebruik betreffende een bussen, taxi’s en het langste metronet ter wereld! In dit noordoosten met Amerika bestaat ons net over snelle spoorlijnen het het Penn Station in New York verbindt betreffende steden indien Washington, Boston, Montreal en Toronto.


Bezienswaardigheden in New York


Geen stedentrip New York kan zijn volledig zonder ga naar aan het Vrijheidsbeeld, het Empire State Building, Central Park en een voorstelling op Broadway gezien te hebben. Andere aanraders bestaan dit wereldberoemde Times Square, de Brooklyn Bridge, het Rockefeller Center en Staten Island. Shopliefhebbers mogen ernaast terug in de talloze winkels met Fifth Avenue.
Dit iedere keer drukke Times Square kan zijn een meeste bezochte bezienswaardigheid ter aardbol en zal u dan ook voorzeker betoveren betreffende hoofdhaar indrukwekkende neonlichten. Ga naar Central Park ingeval u even een heerlijke pauze wilt over dit hectische leven in New York.
Dit adembenemende New York zit boordevol architectonische bezienswaardigheden, cultuur en geweldige uitzichten. Beleef de Big Apple betreffende ons performance op Broadway, ons wedstrijd in het Yankee Stadium of een tocht betreffende een veerboot naar het Vrijheidsbeeld.

Het vertrouwde metronetwerk ofwel een beroemde gele taxi’s leveren u dan ook eenvoudig naar het chique Manhattan, dit culturele Brooklyn ofwel The Bronx, de geboorteplaats van rap en hiphop. Vergeet niet teneinde de top van dit Empire State building te bezoeken daar waar u kunt plezier hebben met ons panorama-uitzicht over een skyline met de stad.

Dit iedere keer drukke Times Square is een meeste bezochte bezienswaardigheid ter aardbol en zal u dan ook voorzeker betoveren met haar indrukwekkende neonlichten. Kijk op Central Park ingeval u we hebben een korte pauze wilt aangaande dit hectische leven in New York.

Restaurant New York


Organiseer een trip naar een Big Apple? Bezit u de zoektocht Source tot vliegtickets New York voltooid? Met Skyscanner kan u ook goedkopere aanbiedingen een logement New York ontdekken.Als New York een persoon was, dan zou ze diegene bestaan welke als laatste het feestje verlaat. Ofwel dit meteen zal om winkelen in Bloomingdales, picknicken in Central Park of het ervaren over kunst in de MET of het Guggenheim, plezier hebben over ons show op Broadway, hoppen naar Ellis Island om Amerika's symbool met vrijheid, dit Vrijheidsbeeld, te bewonderen, die stad slaapt echt nooit!Weet u dat over New York?Neem ons kijkje door een poorten met Pomander Walk, in de Upper West Side, en het resultaat is een een visioen aangaande ons Londense straat met prachtige prachtige luiken huizen verborgen bij torenhoge wolkenkrabbers. Het kan zijn een geheim heiligdom in een grote plaats.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *